mmm

Eile oli üdini tore. Enne väljasõitu käisin ma veel Imret külastamas. Ta näis kuidagi nii kurb ning tüdinenud. Ja siis läksin laulukale. Uusi nägusi oli mitmeid,jei. Sinna minnes magasime, täiesti kammis ära see sõit. Tegime me veel kuskil \” Teemajas\” peatuses. Ostsin kohvi ning olin üdidni rahul sellega. Sõit kestis veel ja veel. Sinna jõudes sadas ikka veel vihma. Sõime kõik koos burgereid ja mina veetsin jälle aega oma kohvitassiga. Seitsmest läksime me kõik peale, meie olime peaväravas. Mmm, vihma sadas ,vahepeal jäi järele kuid mitte kauaks. Märg oli ikkagist igatpidi olla,õnneks või kahjuks 😀 üritus mõõdus iseenesest rahulik, välja arvata see lõpp. Kahju sellisdest inimestest, kes ei saa EI aru. Ikka kaagutavad ning üritavad igatmoodi. Tagasi tulles olid kõikidel hea tuju. Mingi aeg vajusin ära, küsisin ühelt jopet. Kuid siiski 2 venda ajavad mind ilmselgelt närvi, ma isegi ei viitsi enam nende peale mõeldagi. jõudsime poole kolmeks tallinna,Kaido viskas mind Kirsti juurde. Ta oli üleval,sest oottas mind,jee.
Igati mõnus on ta . Täna maale ning homme uuesti linna.

Kõige positiivsem uudis on see,et noh laupäeval on kell 6.15 väljasõit hommikul kiviõlli.Kas te ei tunne mu rõõmu?:D
Saan hakkama,pean saama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga