mitte, et ma oleksin tüdrukutevihkaja, aga

Nagu te kõik teate, olen ma algusest peale poissi eelistanud.Ma ei teagi täpset põhjust, et miks ma NII väga poissi tahan, lihtsalt tahan. Esiklaps võiks ikka poiss olla . Suhteliselt varakult hakkasin ma teda Pauliks kutsuma ja muidugi olen ma endale soetanud hunnik poisteriideid. Tüdrukute riideid on mul täpselt nii palju, et kaks body laadset kleidikest ja ühed roosad sipukad ja kõik. Ma ei eita, et olen ka selle variandi peale mõelnud. Muidugi hakkan ma teda sama palju armastama, tegelikult armastan teda juba praegugi väga väga palju, olgu ta poisiklutt või plikatirts, peaasi, et laps on terve.

Aga homme saabub see päev, kus ma saan teada, mis soost ta meil lõpuks  tuleb.

 

\"5313GK_Entr_wood_hanger_Girl_Kid\"

Ma tõesti loodan, et ta teeb sead head meelt ja avalikustab meile oma saladuse.

 

Elu on lill, päriselt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga