Imetabased kaardid

Mul on üks sõber,kelle ema on juba aastaid kaardikesi meisterdanud ja ma ei valeta,kui ütlen,et kõik kaardid mis ta teinud,on imetabased.Tema valmistas ka meie pulmakutsed 

Me olime nendega väga rahul ning ma isiklikult ei jõudnud ära oodata,mil saan kõik kutsed posti panna.Peale selle on ta teinud Paul Herbetile nii katsikuks,sünnipäevaks imelisi kaarte.Detsembris kuus tellisin ma tema käest kaks kaarti.Üks läks sõbrale ning teine peretuttavale http://evhobid.blogspot.com/2014/12/kirju-liblika-suvi.html

ja teine kaart nägi välja selline kaart-noormehele.html 

See on harukordne kui väheste märksõnadega meisterdas ta sellised kaardid.Ma olin jälle ta kaartidest hämmingus.Armsad inimesed ja sõbrad,kui te tahate üllatada kedagi selliste  imelisti kaartidega-siis võtke julgesti temaga ühendust.http://evhobid.blogspot.com/

On näha,et see inimene teeb asja südamega!Minul on plaanis tema käest kaarte tellida märtsikuuseks,mil toimuvad August Villemi katsikupidu.

\"PC230966\"

Ja mulle räigelt meeldivad need karbid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga