esmaabikoolitus vol üks

Et esmaabikoolitusele jõuda,pidin ma täna üle pika aja taas hääletama.Sest bussiliiklus on nädalavahetusel peaaegu olematu ja et mitte hilineda,pidin varakult teele asuma.Kõige pealt pani endomondo näkku,siis avastasin,et mp3 ei tööta ja kui lõpuks ma maanteele jõudsin,olin muutunud üpriski tusaseks.Mind korjas peale venerahvusest töömees,kes eiras kõiki ohtusõuded.Mul vedas,et talle tuli vahepeal meelde teed vaadata,muidu oleksin ma autost välja hüpanud.Kuni Võruni me ei rääkinud,kuid siis hakkas ta eesti keelt pusima ja rääkis,et läheb vanaema juurde sööma.Tahtis õelda,et vanaema on 80ne aastane,aga ütles,et 800 aastane,siis oli nalja nabani!

Esmasabikoolitusele jõudsin ma tükk aega enne algust,enne seda käisin läbi humanast,kust soetasin endale paar uut hilpu(kodus tuli välja,et need on mulle natukene kitsavõitu,aga pole hullu,sest Hendrik on minust peenem).

Klassiruumis oli selline kohatu olemine,kõik ootasid algust,keegi midagi teha ei julgenud.Esmalt tundus see rääkija kurjavõitu,aga pärast tuli välja,et ta on maailma lahedaim!.Tema pärast oleksin nõus läbima veel mõned esmaabikoolitused.Aeg aina läks.Kella ma eriti ei vaadanud,aga mu rinnad hakkasid tasapisi mins teavitama,et kell on juba liga palju.Imetavad emad-te teate,millest ma ometi räägin.Õhtuks oli juba selline tunne,et mu rinnad plahvatavad(ega palju muudu ei jäänudki)

koolitusel tegime selgeks paar lihtsamat reeglit,räägiti olukordadest,toodi päris näiteid,vaatasime filme,tegime rühmatööd ja mängisime lõpuks nukkudega.Kui olin mängult nukubeebi ära elustanud,mõtlesin ma endamisi,et oma lastega läheksin ma paanikasse:(

Homme paar tunnikest veel ning esmaabikoolitus on läbitud!

Kusjuures,ma täna vaatasin esimest korda liiklusmärke.Tavliselt ma polnud neisse süvenenud.

2 thoughts on “esmaabikoolitus vol üks”

  1. oh ja kui sa veel teooriaks hakkad autokoolis õppima, siis sa muud enam tänaval ei teegi, kui vahid liiklusmärke 😀

    1. ilmselgelt jah!Täitsa naljakas oli,kui avastasin,et süvenen ja mõtlen iga märgi kohta,mida näen!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga