ainult endomondo teab kõiki minu liikumisi

Mai kuu on läbi saamas,seega otsustasin teha kokkuvõtte oma liikumisest.Ma olen igatepidi tänulik endomondo äpile,et see üldse olemas on.Vahet pole,et vahel kaotab jupi maad ära,või läheb niisama lambist pausile,ent sellegi eest ei saa ma ilma selleta!

Jalgsi olen käinud see kuu:30,64kilomeetrit

Rattaga sõitnud:48,89kilomeetrit

ja jooksnud(alates 16ndast maist):63,64kilomeetrit

Kokku olen andnud jalgadele valu 143,17kilomeetrit.

Tulevase kuuga tahaksin saada veel kõrgemale ja kaugemale.Olen võtnud enda eesmärgiks,et alla 5km pole mõtet üldse jooksm minna.Mingid sihid peab ju endale seadma.Eilse jooksuga tegin enda jalalihasele valu,sellepärast ma täna nii vaevaliselt liikusingi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga