Minu elu on nüüd mõne võrra ilusam

Tegelikult tahtsin teile kirjutada operatsioonist,mida mulle reede hommikul tehti.Operatsioon oli rõvedalt ebameeldiv,kõige hullem oli see esimene tuimestus.Mis tähendals seda,et mulle lükati ninna korralik pikk marli,mis oli mingi tuimestusega läbiimmutatud.Pisarad voolasid,ent valus mul polnud.Operatsiooni laual sain veel 3 kibedat tuimestust.Uuuh,ma mäletan,kuidas ma oma südamelööke tundsin,selline nagu nagu süda oleks tahtnud rinnust välja karata.Operatsioon nägi välja umbes selline,et seal ninas kraabiti,lõhuti ja kärsatati ja vsjo!See ei kestnud isegi mitte kaua,umbes 5-6 minutit.Selleeest oli ooteaeg meeletu meeletu meeletu

Aga see polegi nii oluline,kõige olulisem oli see,et eile sain ma load lõpuks tehtud.Ausalt ka,ma olin juba allavandumas,sest aega ja raha oli kulunud meeletult ning ei mingit edasiminekut.Juba eile hommikul tundsin,et pean minema järjekordsele sõidueksamile,ma polnud ammu ju sõitnud.

Võib-olla oli eile mu õnnepäev.Mina vähemalt nimetan sedaoma õnnepäevaks!Ja aitäh sõbrad,sest teie toetus oli hindmatu.Kõik teie,kes te mulle kaasa elasite,teadke seda,et olen teile südamest tänulik.Ilma teieta poleks mul seda motivatsiooni jagunud!Aitäh!!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga