uus hingamine

See on nii ebareaalne, et olen suutnud blogimisele sellise suure vahe jätta. Vahel ma isegi tahtsin kirjutada, ent siis mõne aja pärast enam ei viitsinu või ei leidnud sellest mahti. Palju on juhtunud, nii head kui halba. Kuigi mul on raske hetkel neid häid asju nimetada.

Kuigi  , et sellel aastal olen saanud uue hingamise! Ma seadsin endale eesmärgid, nüüd on vaja ainult püüelda nende suunas.

Alustasin oma ja laste tervisest. Me oleme pidevalt haiged, oma organismist ma üldse ei räägi. Kõik haigused võtan endale! Jagage ainult. Üks päev käisin apteegis ning soetasin kogu perele igasuguseid erinevaid( muidugi kasulikke) vitamiine. Ostmine on minu jaoks käkitegu, raskem on vitamiinide võtmist meeles pidada. Ma olen aegade kõige hullem tabletisõber. Seda olen olnud kogu oma elu.

Vett lubasin ka jooma hakata. Sellega on täpselt sama asi kui nende tabletikestega. Mul pole meeles vett tarbida. Kõige kolme rasedusega, on see kujunenud mulle suureks probleemiks. Ainult vägisi.

Kommidest ja saiadest püüan ka eemal hoida.

Ent kõige tähtsam muudatus on see, et olen otsustanud olla kuus VÄHEMALT kaks nädalat sotsiaalmeedia VABA! Sellega alustan ma järgmisest nädalast. Sest ülejärgmisel nädalal lähme me Stockholmi- jätta sellest rääkimata oleks see täielik patt! Võru-Pärnu-Tallinn-Stockholm. Selline on siis meie marsuut.

Jällenägemiseni,

 

 

 

 

 

2 thoughts on “uus hingamine”

  1. Too vitamiinide asemel toidukordadesse rohkem toortoitu. Marjad, puuviljad, juurviljad, pählikid, seemned on tegelikult väga immuunsüsteemi tugevdavad toidud. Ja lisaks soovitan väetoitude raamatuid. Et tervis tugev ja nahk noor püsiks, aga eks kui raha on siis on ka kindlasti häid vitamiine, mida tarbida.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga