Kes te olete, mu armsad blogi lugejad?

Tegelikult on hullult tore näha, et mu blogil on tekkinud jälgijaid ning alates jaanuarist on statistika päris muljeltavaldav. Üle 3000 vaatamise. Ma tean, paljudel staarblogijatel, on vist päevane number aga egas ma selle poole ei tahagi püüelda.

Mõni mu blogi lugeja on olnud minuga koos algusest peale. Nii suur aitäh, sulle ja sulle ja sulle!🖤

Mulle just meeldib see, et ajan oma asja. Tasa ja targu.

Nagu eile ütles mu it-tugi aka Robin, et mul on nii maakad ja kodused lood. Alguses mõtlesin, et eee… aga tuleb tõdeda, et nii see ongi. Egas maakad ei saagi linnaelust rääkida.

Samas, blogi mis on täiesti reklaami peal üles ehitatud, oleks ka vale. See tähendab, pole minu tass teed.

Kuigi.. ma tahaksin küll mingit koostööd proovida. Suund oleks muidugi see ökoteema. Tahaks nii palju asju proovida ja katsetada. Just hiljuti avastasin nii ägedate mustritega vahariideid. Siis tekkis küll tunne, et tahaks seda ja seda.

Mis puutub teisse, mu armsad lugejad, siis kes te olete? Andke endast märku, see oleks hullult tore. Ausalt!

\"\"
Tahaks nii väga juuksurisse!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga