UPS, MA TEGIN SEDA JÄLLE!

Ma võin anda pea, et kõik te olete seda teinud. Nagu ka mina tegin seda. Alati, kui soetatakse endale midagi uut, siis õelge, et teie pole seda avanud ega kasutama hakanud? Ma tõesti proovisin seda kohe mitte kasutama hakata, sest mul oli veel päris palju pesupulbrit veel alles. Kärsitu inimene nagu ma olen, feilisin ma selles sajaga. Kiskusin pakendi lahti ja hakkasime ohtralt pesu pesema!

\"\"
See pesumuna on nii vinge!

Kui nüüd aus olla, olin ma natukene skeptiline. Ma olen elus kasutanud nii palju erinevaid pesupesemisvahendeid, ilmselt ei jõua neid kokku lugedagi, aga ma pole millegagi olnud 100 protsenti rahul. Alati oli midagi, kas ei tulnud plekid välja, või lõhnas liiga vängelt või polnud lihtsalt see.

\"\"
Millest koosneb pesumuna? Vot nendest imelistest graanulitest.

Me oleme pestnud sellega juba umbes 10 masinatäit(60 korda veel jäänud), pesu on palju pehmem, värskem ja osad võimatud plekidki on alistatud. Imeline toode! Minu vaieldamatu lemmik🖤

2 thoughts on “UPS, MA TEGIN SEDA JÄLLE!”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga